Јавни огласи/позиви Документа Обавештења Општинска управа Брус

Позив на презентацију јавних позива Министарства привреде за подршку МСП

Поштовани,

Министарство привреде расписало је три јавна позива на основу којих ће се микро, малим и средњим предузећима и предузетницима ставити на располагање 600 милиона динара бесповратних средстава за подстицање предузетништва.

Средства ће бити додељена кроз три програма подршке, за развојне пројекте, започињање пословања и подршку женама предузетницама и младима. Сва три програма реализују се као комбинација бесповратних средстава и повољних кредита Фонда за развој, тако да ће укупна вредност подржаних пројеката бити вишеструко већа. Јавни позиви за наведене програме подршке оглашени су у уторак и биће отворени до утрошка средстава.

ПКС РПК Крушевац у сарадњи са Општином Брус – Шалтер за предузетнике  орагнизује презентацију поменутих програма у петак   04. фебруара 2022.године,  у 11 часова у малој сали Центра за културу Општине Брус, Братиславе Петровић бр. 15, 37220 Брус

Због епидемиолошке ситуацију и ограниченог броја присутних пријава је обавезна код једне од наведених контакт особа.

Контак особе за пријаву: ПКС РПК Крушевац Марија Весковић marija.veskovic@pks.rs; 037211131 или Шалтер за предузетнике  Никола Збиљић salterzapreduzetnike@gmail.com; 0373150207.

Јавни позив можете преузети овде.

Leave a Comment